7 معیار اصلی در خرید قطعات آسانسور(راهنمای خرید)

اگر قصد خرید آسانسور متناسب با شرایط ساختمان و بودجه خود را دارید، مطمئنا باید درباره آسانسور، تجهیزات، قطعات آن و عوامل تاثیرگذار بر قیمت آسانسور بیشتر بدانید! در زمان خرید، با ده‌ها برند متفاوت ایرانی و خارجی و همچنین، انواع قطعات مواجه می‌شوید و همین موضوع ممکن است شما را سردرگم کند. شما برای انتخاب آسانسور با کیفیت و متناسب با شرایط ساختمان خود، که از استانداردهای لازم برخوردار است، نیازمند داشتن اطلاعات اولیه‌ای خواهید بود. کارشناسان شرکت بازرگانی آسانسور کلمان در این مقاله قصد دارند تا راهنمای خرید آسانسور را به شما عزیزان ارائه نمایند.

بررسی 7 معیار اصلی در خرید قطعات آسانسور

امروزه، انتخاب و خرید قطعات استاندارد و مناسب برای آسانسور، جزو مهم‌ترین نکاتی است که باید آن را در نظر داشته باشید؛ زیرا، آسانسور مستقیما با جان افراد سر و کار دارد و هرگونه خطا یا اشتباهی صورت گیرد، می‌تواند صدمات و خسارات جبران‌ناپذیری را با خود به همراه داشته باشد! علاوه بر این موضوع، نمی‌توان ضرورت نصب آسانسور را نادیده گرفت؛ زیرا، ساختمان‌هایی که دارای بیش از 3 طبقه هستند، حتما باید آسانسور داشته باشند. در غیر این صورت، رفت و آمد کردن در این ساختمان‌ها، سخت و تقریبا غیرممکن خواهد بود.

خرید آسانسور

عوامل و عناصر متعددی باید جهت انتخاب آسانسور استاندارد و قطعات آن در نظر گرفته شوند. برخی از مهم‌ترین آن‌ها شامل؛ قیمت آسانسور، شرایط ساختمان و برخورداری آن آسانسور از امنیت جانی می‌باشند. این معیارها معمولا از سمت افراد غیرمتخصص نادیده گرفته می‌شوند؛ اما، فراموش نکنید که برای خرید آسانسور و نصب آن، بایستی حتما به تمامی این موارد توجه فرمائید. در ادامه، 7 مورد از معیارهای اصلی را که باید حین خرید آسانسور در نظر داشته باشید، مورد بررسی قرار داده‌ایم.

استاندارد بودن آسانسور و قطعات آن

نه تنها شرکتی که اقدام به نصب آسانسور برای ساختمان شما می‌کند باید از استانداردها و مجوزهای لازم برخوردار باشد، بلکه؛ خود آسانسور و قطعات آن نیز باید از استانداردهای مخصوصی برخوردار باشند! این مسئله، باید جهت تامین امنیت مسافران در نظر گرفته شود. در سال 1383، استانداردهای ثابتی برای تمامی آسانسورها تعیین شد که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌باشند:

  • آیین کار مقررات ایمنی آسانسور: 3548
  • مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهای هیدرولیکی: 6303-2
  • مقررات ایمنی ساختمان و نصب آسانسورهای برقی: 6303-1
  • استاندارد قفل درب: 7985
  • استاندارد ضربه‌گیر آسانسور: 7986
  • مجوزها و استانداردهای لازم ترمز ایمنی: 7987
  • استانداردهای گاورنر: 7988

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر یک از استانداردهای مذکور، به صورت جداگانه جستجو و تحقیقاتی را انجام دهید!

قیمت و هزینه نصب آسانسور

دومین عاملی که باید حین خرید آسانسور در نظر داشته باشید، قیمت آن است! این مسئله، در واقع دغدغه بسیاری از مهندسین ساختمان‌سازی و تکنسین‌های پروژه‌های نصب آسانسور است؛ زیرا، در بعضی مواقع بودجه به مقدار بسیار محدودی در دسترس می‌باشد و باید علاوه بر اینکه هزینه را در نظر می‌گیریم، کیفیت آسانسور را نیز در نظر داشته باشیم. عناصر متعددی وجود دارند که بر قیمت آسانسور اثرگذار هستند و مهم‌ترین آن‌ها نیز، نوسانات قیمت ارز است. البته، هر آسانسور با توجه به امکانات و قابلیت‌هایی که دارد، قیمتی متفاوت خواهد داشت. لازم است توجه داشته باشید که؛ در زمان خرید آسانسور، نباید به هیچ عنوان کیفیت را فدای هزینه کنید!

تناسب و تطابق آسانسور با ساختمان

سومین عامل مهم که باید هنگام خرید آسانسور برای ساختمان در نظر گرفته شود؛ تناسب داشتن آن با محیط و شرایط ساختمان مورد نظر است! بنابراین، توجه کنید که زمان انتخاب آسانسور حتما شرایط ساختمان خود را بسنجید و سپس در تناسب با آن، اقدام به انتخاب نمائید. برخی از شرایطی که در انتخاب نوع آسانسور برای ساختمان تاثیرگذار هستند، در بخش زیر معرفی شده‌اند:

  1. تعداد طبقات ساختمان، می‌تواند عاملی بسیار مهم در انتخاب نوع آسانسور محسوب شود. آسانسورهای مختلف، با توجه به مشخصات و ویژگی‌های فنی که دارند، برای تعداد طبقات مشخصی از ساختمان طراحی و تولید می‌شوند.
  2. یکی دیگر از موارد مهم، ظرفیت آسانسور است! هر آسانسور و کابین آن، دارای مقدار ظرفیت مشخصی می‌باشند. به همین خاطر، باید با توجه به تعداد ساکنین ساختمان و نیاز آن، نوع کابین و آسانسور انتخاب شود.
  3. آخرین عامل مهم که قرار است در این مقاله مورد بررسی قرار گیرد، میزان ترافیک روزانه‌ای است که در ساختمان ایجاد می‌شود. به هر میزان رفت و آمد افراد در آن ساختمان بیشتر باشد، لازم است تا آسانسوری که دارای سیستمی قوی‌تر است نصب شود.

نیاز آسانسور به تعمیر و تعویض قطعات

به صورت کلی، آسانسورهای مختلف دارای سیستم‌های متفاوتی هستند. برخی از آسانسورها از موتور گیربکس استفاده می‌کنند در حالی که، آسانسورهای دیگر موتور گیرلس در آن‌ها نصب می‌شود. از طرف دیگر، برخی از آسانسورها دارای سیم بکسل و تراول کابل هستند؛ اما نوعی از آسانسورها وجود دارند که با استفاده از نیروی مغناطیسی کار می‌کنند و به عنوان آسانسور مغناطیسی نیز شناخته می‌شوند. قطعات آسانسور نیز به دو دسته‌بندی مختلف مکانیکی و الکترونیکی تقسیم‌بندی می‌گردند.

خرید آسانسور

اگر آسانسور شما از نوع کششی باشد، باید برای آن سیم بکسل نصب کنید! این قطعه، در طول زمان بر اثر استفاده مداوم دچار استهلاک می‌شود و به همین خاطر، باید سریعا تعویض گردد. برخی از آسانسورها، دارای سیستم‌های قدیمی‌تر و سنتی‌تری هستند و به همین خاطر، باید طی ماه بیشتر از چند بار بررسی و چک شوند. البته، آسانسورهایی که دارای قطعات نو و جدیدتر هستند، هر یک ماه یک بار باید چک‌آپ شوند و در صورت نیاز قطعات آنان تعویض گردند.

مشخصات فنی آسانسورها

3 مورد از مهم‌ترین مشخصات فنی که حین خرید آسانسور باید آن‌ها را در نظر داشته باشید، شامل؛ میزان پیمایش کابین آسانسور، تعداد مکان‌های ایست کابین و ظرفیت کابین هستند! حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که؛ میزان پیمایش کابین آسانسور چیست؟ به میزان حرکت آسانسور از اولین تا آخرین ایستگاه را میزان پیمایش یا کورس می‌گویند. هر چقدر ساختمان شما بلندتر باشد، باید آسانسوری را تهیه کنید که کورس بالاتری نیز داشته باشد. البته، لازم به ذکر است که برخورداری آسانسور از میزان پیمایش بالاتر، باعث می‌شود تا قیمت آن نیز افزایش پیدا کند.

خرید آسانسور

دومین مورد مهم، تعداد مکان‌های ایست کابین است. این مورد، برابر با تعداد طبقات سازه مورد نظر خواهد بود. به هر میزان تعداد طبقات بیشتر باشد، باید تعداد ایستگاه‌های بیشتری نیز برای آسانسور در نظر گرفته شود. لازم به ذکر است که؛ تعداد مکان‌های ایست ارتباطی مستقیم با قیمت آسانسور خواهند داشت. در آخر، قبل از خرید آسانسور باید "بار نامی" یا ظرفیت کابین را برای بالا و پائین رفتن در نظر داشته باشید. هر چقدر آسانسور مورد نظر توان جابجایی مسافران بیشتری را داشته باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد.

برند و کیفیت آسانسور

یکی دیگر از عوامل موثر بر انتخاب آسانسور، برند و کیفیت آن است. البته، برند آنچنان اهمیت و تاثیری بر انتخاب نخواهد داشت؛ اما، توجه به کیفیت بسیار حائز اهمیت خواهد بود. برند تنها زمانی مورد توجه باید قرار گیرد که، بر قیمت و هزینه تهیه آسانسور اثرگذار است. البته، برخی از برندها و کمپانی‌ها، آسانسورهایی را تولید می‌کنند که شاید با محصولات برندهای دیگر متفاوت باشند. در این صورت نیز توجه به برند مورد نظر مهم خواهد بود.

خرید آسانسور

برخی از برندها، آسانسورهای دو درب یا سه درب تولید می‌کنند. معمولا، هر چقدر تعداد درب‌های آسانسور بیشتر باشند، هزینه آن نیز افزایش پیدا می‌کند. علاوه بر برند آسانسور، شما باید توجه لازم را به برند موتور و نیروی محرکه آسانسور نیز داشته باشید! برای آسانسورهای کششی، هیدرولیک، گیرلس و روملس، موتورهای آسانسور متفاوتی باید نصب نمود.

محدودیت‌های اجرایی ساختمان مورد نظر

گاهی اوقات، ساختمانی که قرار است در آن آسانسور نصب شود، دارای محدودیت‌هایی است! به عنوان مثال؛ ممکن است ساختمان مورد نظر فضای کافی برای تعبیه اتاق موتورخانه را نداشته باشد. در چنین شرایطی، باید از آسانسور بدون موتورخانه یا آسانسور روملس استفاده کرد. همچنین، سعی کنید سرعت آسانسور را پیش از خرید قطعات و کابین در نظر داشته باشید! به هر میزان سرعت یک آسانسور بیشتر باشد، به همان میزان قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند.

پیش از خرید آسانسور چه نکاتی را در نظر بگیریم؟

پیش از هر چیز، باید بدانید که؛ نصب آسانسور در تمامی ساختمان‌ها با ارتفاع بیشتر از سه طبقه ضروری خواهد بود. تنوع محصولات و تخصصی بودن قطعات آسانسور، انتخاب را برای خریداران کمی سخت کرده است. بنابراین شما باید پیش از خرید قطعات آسانسور و تجهیزات آن، شرایط ساختمان خود را در نظر بگیرید. برای شروع، ضروری است که به این سوالات پاسخ دهید:

  • ارتفاع ساختمان مورد نظر و تعداد طبقات آن چقدر است؟
  • نوع کاربری ساختمان(مسکونی، پزشکی، تجاری) چیست؟
  • تعداد افرادی که از آسانسور استفاده خواهند کرد، چند نفر است؟(ترافیک)
  • وزنی که آسانسور باید تحمل کند، چقدر است؟
  • شما قرار است در هر روز چند مرتبه و چه تعداد دفعاتی از این آسانسور استفاده کنید؟

بنابراین هنگام خرید آسانسور، بررسی موارد زیر در درجه اول قرار خواهد داشت:

  • ظرفیت آسانسور
  • ارتفاع ساختمان
  • جمعیت ساکن
  • آنالیز ترافیک ساختمان بر اساس نوع کاربری آن

بی توجهی به نکات مذکور، باعث عدم تناسب آسانسور خریداری شده با ساختمان مورد نظر می‌شود. بنابراین، شما باید در گام نخست، برآورد صحیحی از شرایط استفاده از آسانسور و ساختمان داشته باشید.

کارکرد آسانسور چیست و چه تاثیری در انتخاب نوع آن دارد؟

کارکرد را به زبان ساده‌تر می‌توان به عنوان تعداد دفعاتی که آسانسور در طول روز مورد استفاده قرار می‌گیرد، تعبیر کرد. آسانسور‌ها دارای دو نوع کارکرد سبک و سنگین هستند. برای مثال؛ آسانسوری که برای نصب در یک ساختمان مسکونی کم ارتفاع(با 15 تا 20 مرتبه استارت) طراحی شده باشد را یک آسانسور با کارکرد "سبک" می‌گویند. در حالی که آسانسورهای نصب شده در ساختمان‌های اداری که در هر ساعت تا 60 مرتبه استارت می‌خورند را آسانسورهایی با کارکرد "سنگین" می‌گویند.

قطعاتی که در آسانسورهای مختلف استفاده می‌شوند نیز، می‌توانند با هم متفاوت باشند و درجه‌بندی‌های مختلفی داشته باشند که همین مسئله بر روی قیمت نهایی آسانسور تاثیر می‌گذارد. درست به همین خاطر است که دو آسانسور با ظاهری کاملا مشابه، می‌توانند کارکرد‌ و قیمت متفاوتی داشته باشند.خرید آسانسور

برخی اوقات ممکن است افراد هنگام خرید آسانسور برای ساختمان خود، توجه چندانی به کارکرد و یا عمر مفید و دوام آسانسور نداشته باشند. احتمال دارد تمام توجه خریداران به پیدا کردن یک آسانسور با قیمت مناسب معطوف شده باشد. اگر شرکت‌های تامین کننده‌، به قیمت‌‌ و کیفیت مناسب اجناس آسانسور توجه کافی نداشته باشند، مشتری‌ها نمی‌توانند بهترین گزینه را انتخاب کنند. همچنین، علاوه بر این موارد، شاهد کم شدن عمر مفید آسانسورها خواهیم بود. برخی اوقات کیفیت آسانسورها آنقدر ضعیف است که پس از گذشت دو تا سه سال، عمر مفید آسانسور به اتمام می‌رسد؛ اما آن روز برای اقدامی پیش‌گیرانه دیگر دیر شده است!

موضوع دومی که باید آن را در نظر بگیرید، شرکتی است که برای خرید و نصب آسانسور انتخاب می‌کنید! این موضوع تاثیر مستقیمی بر کیفیت و کارآیی آسانسور و همچنین ایمنی آسانسور دارد. شرکت مذکور باید "مجوز طراحی و مونتاژ از وزارت صنایع و معادن و گواهی عضویت در سندیکای آسانسور" را داشته باشد. استعلام صحت و اعتبار مجوزها را می‌توانید از سندیکا دریافت نمایید. گارانتی و ضمانت خرید فروشنده نیز از دیگر مسائلی است که در زمان خرید باید به آن توجه ویژه داشته باشید. شما می‌توانید پس از انتخاب شرکت مورد نظر، از مشاوران آن راهنمایی بخواهید. برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با همکاران ما در بخش پشتیبانی بازرگانی آسانسور کلمان، در ارتباط باشید.

اجزا و قطعات آسانسور

سالیان زیادی است که آسانسور وارد کشور ما شده است. با این وجود، افراد زیادی حتی کارشناسان حوزه آسانسور شناخت زیادی در این زمینه ندارند. اکثر شرکت‌های فعال و مدعی در زمینه آسانسور نیز آگاهی بسیار کمی از این وسیله مکانیکی پر استفاده دارند. همچنین اطلاعات بسیار کمی نیز در اختیار خریداران آسانسور قرار گرفته است. در ادامه، تعدادی از اجزای عمومی قطعات آسانسور را به شما همراهان عزیز معرفی می‌کنیم. پس از آن که شرایط ساختمان را تحلیل و شرکت معتبری را انتخاب کردید، نوبت به انتخاب قطعات آسانسور می‌رسد. آسانسور از قطعات مختلفی تشکیل می‌شود که، عبارت‌اند از:

در زمان انتخاب و خرید آسانسور می‌بایست اصالت، کیفیت، استاندارد و قیمت جزئی‌ترین قطعات مانند پیچ و مهره‌ها تا بزرگ‌ترین قطعات مانند موتور آسانسور، کابین آسانسور، تابلو فرمان و غیره را بررسی نمایید؛ زیرا، همه قطعات در میزان کیفیت و قیمت نهایی آسانسور نقش دارند! حال، چنانچه به شرکت بازرگانی آسانسور کلمان مراجعه نمایید، با توجه به تخصص و تعهد خود، بهترین پکیج مورد نیازتان را با قیمت مناسب به شما پیشنهاد می‌دهند. البته منظور از قیمت مناسب، ارزان بودن نیست؛ بلکه، گزینه‌ای است که کیفیت مطلوب شما را با قیمت مناسب همراه می‌سازد. کیفیت قطعات ارائه شده، نحوه نصب و کنترل کیفیت تجهیزات نیز توسط یک شرکت معتبر تامین می‌گردد.

برای نصب آسانسور چه فضا‌هایی لازم است؟

فضا‌های لازم برای نصب آسانسور، شامل "چاه آسانسور" و همچنین "اورهد" یا "فضای بالای سر" هستند. در ادامه، به بررسی بیشتر هر یک پرداخته شده است.

چاه یا شفت آسانسور

چاه یا شفت آسانسور، فضایی عمودی است که اجزا و قطعات متحرک آسانسور درون آن جابجا می‌شوند. شکل و فرم چاه آسانسور معمولا به صورت مستطیل و مربع می‌باشد. برخی اوقات نیز، ممکن است شکل چاه آسانسور به صورت دایره‌ای یا چند ضلعی طراحی شود. مجموعه چاه آسانسور، شامل اجزای زیر است:

  • پیت یا چاله آسانسور
  • مسیر تراول
  • فضای بالای سر آسانسور که به اورهد نیز معروف است.

اورهد یا فضای بالای سر آسانسور

به فاصله و فضای بین کف آخرین طبقه آسانسور، تا زیر سقف آن، "اورهد" یا "فضای بالای سر" آسانسور می‌گویند. عوامل موثر بر ابعاد فضای بالاسری و چاهک آسانسور، شامل تجهیزات به کار رفته در آسانسور و سرعت آن هستند. این دو فضا به جان پناه معروف هستند و برای حفظ ایمنی تکنسین آسانسور در نظر گرفته می‌شوند.

نهایتا، شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قطعات و فضاهای آسانسور، به مقاله آشنایی با قطعات آسانسور مراجعه نمایید. در نظر داشته باشد که متوسط عمر مفید یک آسانسور خوب، بین 15 تا 20 سال است. از خودتان سوال کنید که آیا تامین کننده شما زیر ساخت و منابع مورد نظر را در دست دارد؟ در این صورت، می‌توانید به دوام شرکت مورد نظر در یک بازه زمانی مشخص و در میان رقبا پی ببرید. برخی از شرکت‌ها برای راحتی بیشتر در انتخاب و سرعت عمل در پروسه خرید آسانسور، مجموعه‌ای از قطعات را به صورت پکیج ارائه می‌کنند.

چه عواملی در تعیین قیمت آسانسور نقش دارند؟

برای تعیین قیمت آسانسور، نوسانات ارز، قیمت دلار و میزان عرضه و تقاضا در ایران حرف اول را می‌زنند. بعد از آن، شرایط محیطی، اندازه و کارکرد ساختمان(مسکونی یا تجاری) نیز نقش مهمی در تعیین قیمت دارند؛ که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ظرفیت کابین آسانسور
  • نوع کابین آسانسور (تمام استیل، فرمیکا و کابین آسانسور ام دی اف)
  • سرعت حرکت آسانسور
  • طول مسیر حرکت کلی آسانسور در چاه آسانسور
  • ابعاد چاه آسانسور، ابعاد چاهک آسانسور
  • مکان و ابعاد موتورخانه آسانسور
  • تعداد ایستگاه‌ها، ابعاد و مکان درب طبقات
  • نوع موتور آسانسور و نوع سیم بکسل‌ها
  • نوع درب آسانسور مورد استفاده (اتوماتیک، نیمه اتوماتیک)
  • تجهیزات (ریل‌های راهنما، تابلو فرمان، هواکش و غیره)

در نهایت برند، نوع و کیفیت تجهیزات انتخاب شده، که باید کاملا متناسب با شرایط ساختمان شما باشند، قیمت نهایی آسانسور را تعیین می‌کنند. البته به این نکته توجه نمایید که، صِرف داشتن قطعات باکیفیت، نمی‌­توان کیفیت نهایی آسانسور را تائید نمود؛ بلکه نصب صحیح و دقیق آن نیز تاثیرگذار است.

انتخاب نوع آسانسور

نوع آسانسور انتخابی تاثیر زیادی بر قیمت آسانسور خواهد داشت؛ اما، این انتخاب نمی‌تواند سلیقه‌ای و بی‌پایه و اساس باشد! یک کارشناس آسانسور یا یک نصاب با تجربه می‌تواند بر اساس شرایط استفاده از آسانسور و محیط ساختمان شما، در انتخاب یکی از انواع آسانسور مانند: آسانسور هیدرولیکی یا کششی، آسانسور شیشه‌ای و بالابرنده، بهترین پیشنهاد را به شما ارائه دهد. به طور کلی هزینه نصب آسانسورهای کششی بیشتر از آسانسورهای هیدرولیکی است. همچنین، آسانسورها از نظر تفاوت در چگونگی اعمال نیروی محرکه به کابین، به چهار دسته زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

از بین این چهار دسته؛ آسانسور کششی و هیدرولیکی، پرکاربردتر هستند و در ایران بیشتر استفاده می‌شوند. در آسانسورهای کششی، نیروی محرکه یک موتور الکتریکی است که معمولاً در بالای چاه آسانسور و در محلی به نام موتورخانه نصب می‌شود. روی فلکه این موتور تعدادی کابل فولادی(سیم بکسل) وجود دارد که از یک‌ طرف به کابین آسانسور و از طرف دیگر به وزنه‌های آسانسور متصل است. این نوع آسانسور خود به سه نوع گیربکسی، گیرلس و روملس تقسیم‌بندی می‌شود. از این سه نوع، آسانسورهای گیربکسی نسبت به سایر مدل‌ها بیشتر استفاده می‌شود که دلیل آن را می‌توان قیمت مناسب با توجه به مزایای آن دانست.خرید آسانسور

آسانسور هیدرولیکی، با نیروی موتور الکتریکی پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک کار می‌کند. با توجه به این مسئله که، این نوع آسانسور نیاز به فضای زیادی ندارد و همچنین نیازی به وجود موتورخانه در پشت ­بام نیست، خریداران زیادی دارد. از دیگر مزایای آن می‌توان به حرکت نرم در استارت اولیه، سهولت در عیب‌یابی و تعمیر، خرابی و استهلاک کمتر نسبت به سایر مدل‌ها و امکان ایجاد آسانسورهای شیشه‌ای اشاره کرد. البته، معایبی مانند: محدودیت در ارتفاع، قرارگیری در چاهک و سرعت کمتر نسبت به سایر مدل‌ها را، نیز می‌توان برای آن برشمرد.

سرعت آسانسور

اغلب آسانسورها دارای سیستم کنترل سرعت یا درایو3VF می‌باشند. سیستم VVVF در آسانسور مخفف عبارت variable voltage variable frequency، به معنای ولتاژ متغیر و فرکانس متغیر است؛ که شتاب اولیه موتور را کم کرده و باعث طول عمر مفید موتور آسانسور می‌شود. اگرچه هزینه سیستم 3VF زیاد است؛ اما، با توجه به اینکه طول عمر دستگاه را افزایش می‌دهد و از خرابی و تعمیر بیش از حد آن جلوگیری می‌کند، در طولانی مدت مقرون به صرفه است.

اکثر خریداران آسانسور تنها به اینکه آسانسور دارای سیستم کنترل سرعت باشد، بسنده می کنند؛ اما، باید بدانید که این سیستم‌ها متفاوت هستند. فاکتورهایی مانند close loop یا open loop بودن، نوع و برند درایو کنترل سرعت و برند تابلو فرمانی که استفاده می‌شود، می‌توانند در کیفیت و قیمت سیستم 3VF تفاوت ایجاد کنند و 10 الی 15 درصد اختلاف قیمت را، در قیمت نهایی آسانسور ایجاد نمایند.

با توجه به تعداد طبقات و طول مسیر حرکت آسانسور، حداقل سرعت آسانسور می‌بایست رعایت گردد. برای مثال برای ۸ طبقه با طول مسیر حرکت ۲۳ متر، می‌بایست حداقل سرعت، ۶۳/۰ متر بر ثانیه باشد. در جدول زیر، راهنمای حداقل سرعت با طول مسیر مشخص شده است:

تعداد طبقات
طول مسیر حرکت
حداقل سرعت
۸
۲۳ متر
۶۳/۰ متر بر ثانیه
۹
۳۶.۵ متر
۱ متر بر ثانیه
۱۳-۲۰
۶۳ متر
۶/۱ متر بر ثانیه
۲۱-۲۵
۸۰ متر
۲متر بر ثانیه
۲۶-۳۰
۹۵ متر
۵/۲ متر بر ثانیه

در زمان خرید اینترنتی آسانسور به چه فاکتورهایی توجه کنیم؟

با گسترش تجارت الکترونیک و تمایل مردم به خرید آنلاین، تعداد فروشگاه‌های اینترنتی رو به افزایش است. صنعت آسانسور نیز از این قاعده مستثنی نیست. سایت کلمان نیز که در حال حاضر در حال خواندن مقاله آن هستید، یک فروشگاه اینترنتی قطعات و تجهیزات آسانسور است. بنابراین شما می‌توانید قطعات مورد نیاز خود را به صورت کاملا آنلاین تهیه کنید. چه از سایت کلمان و چه از سایت دیگر همکاران عزیزمان خرید کنید، توجه به یک سری نکات ضروری است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد.

سعی کنید تنها به ظاهر سایت توجه نکنید! امروزه راه‌اندازی یک وبسایت شیک و زیبا کار چندان دشواری نیست و هزینه چندانی هم ندارد. داشتن نماد اعتماد الکترونیکی و عضویت در اتحادیه کسب و کارهای مجازی کشور، همچنین نشان ملی ثبت(ساماندهی) می‌تواند به شما در اعتماد به وبسایت‌های فروشگاهی کمک نماید.(برای مشاهده نمونه این نشان‌ها به انتهای همین صفحه مراجعه نمایید).

یکی دیگر از نکاتی که در زمان خرید آنلاین می‌بایست به آن توجه نمایید؛ سابقه فعالیت شرکت، صفحه درباره ما و اطلاعات تماس با ما در فروشگاه آنلاین قطعات آسانسور است. این اطلاعات می‌بایست شفاف، دقیق و شامل آدرس فیزیکی کسب و کار باشد.(برای مشاهده نمونه می‌توانید صفحه تماس با ما در وبسایت کلمان را مشاهده نمایید). قبل از خرید اینترنتی به سوالات زیر پاسخ دهید:

  • آیا فروشگاه اینترنتی مورد نظر، نماد اعتماد الکترونیکی را دارا است؟
  • شرکت تامین کننده قطعات شما تا چه حد قوانین سامانه بازرسی استاندارد آسانسور را رعایت می‌کند؟
  • آیا شرکت مورد نظر می‌تواند برای آسانسوری که به شما می‌فروشد، گواهی‌نامه صادر کند؟
  • آیا شرکت تیم پشتیبان برای طراحی، نصب و نگهداری آسانسور دارد یا تیم بزرگی پشتیبانی‌اش نمی‌کند؟
  • صحت اطلاعات شرکت اعم از آدرس فیزیکی شرکت، شماره تماس و سایر اطلاعات مربوط به شرکت تا چه حد صحیح است؟

 جمع‌بندی مقاله

در این مطلب، به بررسی کلی در رابطه با 7 عامل مهم و موثر بر انتخاب و خرید آسانسور پرداخته شد. شما بایستی حتما تمامی عوامل و همچنین نکات گفته شده را پیش از خرید آسانسور، در نظر داشته باشید! آسانسور شما باید از استانداردهای لازم پیروی نماید، کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشد، با شرایط ساختمان شما هماهنگ و متناسب باشد و همچنین، بتواند نیازهای ساکنین آن ساختمان را برطرف نماید. در صورتی که آسانسور نصب شده نتواند پاسخگوی ترافیک ساختمان باشد، در طولانی مدت عملکرد اولیه خود را از دست خواهد داد و به راحتی فرسوده می‌شود. بنابراین، بهتر است تمامی نکات ذکر شده را مطالعه کنید و قبل از انتخاب آسانسور و نصب آن در ساختمان، آن‌ها را در نظر داشته باشید!

مقالات مرتبط
    • کلمان

دیدگاه شما

ارسال دیدگاه

واتساپ
واتساپ
پاسخگوی سوالات شما هستیم