شرکت آسانسور شیندلر و تاریخچه آن

همواره شنیدن داستان موفقیت‌های افراد یا برندهای بزرگ جذاب بوده است، به ویژه وقتی با شکست‌های که آن‌ها در مسیر موفقیت پشت سرگذاشته اند برخورد می‌کنید، داستان آنها غیرقابل‌باورتر می‌شود. شیندلر نام برندی از آسانسور است که در حال حاضر نام آن را می‌توان در کنار برترین شرکت‌های آسانسور دنیا قرار داد. شرکت آسانسور شیندلر از قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت آسانسور است که همچنان با طراحی و ساخت آسانسورهای جدید و تکنولوژی‌های تازه در این حوزه، نام خود را در میان مدعیان این صنعت قرار داده است. در حال حاضر بیش از هزار شعبه فروش در کشورهای مختلف دارد. کمپانی آسانسور شیندلر در کشورهای مختلف دنیا دارای مراکز تحقیق و توسعه‌ی بسیاری است و بطور پیوسته با معرفی یک تکنولوژی جدید، قدرت خود را به رخ رقیبان آسانسوری خود می‌کشد. در این صفحه کلمان قصد دارد به مرور تاریخچه‌ی پیدایش و فعالیت شرکت آسانسور شیندلر بپردازد. با کلمان همراه باشید.

تاسیس شرکت آسانسور شیندلر

فعالیت 140 ساله شیندلر سوئیس از تولید ماشین آلات بصورت محلی آغاز شد. در سال 1874 میلادی رابرد شیندلر (Robert Schindler) و ادوارد ویلیگر (Eduard Villiger) شرکت Schindler & Villiger را تاسیس کردند. عمده فعالیت شرکت شیندلر و ادوارد، طراحی و ساخت محلی قطعات و تجهیزات مختلف ماشین آلات گوناگون بود. تا اینکه این شرکت در سال 1883 به منطقه ی جدید Sentimattstrasse در لوسرن نقل مکان نمود و به همین واسطه در آنجا یک کارگاه آموزشی مهندسی برای تولید تجهیزات و ماشین آلات مکانیکی تاسیس گردید و سپس اقدام به طراحی و تولید قطعات و تجهیزات مختلف آسانسور کرد. سپس در سال 1892 اولین آسانسور برقی با کنترل درایو توسط شیندلر طراحی و ساخته شد. 

شیندلر آلمان یا شیندلر سوئیس؟

در سال 1901 رابرت شیندلر، سهم شرکت خود را به برادرزاده اش به نام آلفرد شیندلر (Alfred Schindler) می‌فروشد. در همین راستا اولین شرکت فرعی خارجی در برلین به نام Schindler & Cie. o.H.G تاسیس می‌گردد. حضور شیندلر در آلمان را می‌توان نقطه پرواز این شرکت سوئیسی در اروپا و دنیا دانست. طولی نکشید که در سال 1915 شرکت شیندلر تولید موتورهای آسانسور خود را بصورت گسترده آغاز نمود. در تاریخچه‌ی شرکت شیندلر تغییر نام‌های جالب این شرکت به چشم می‌خورد. جایی که نام کمپانی شیندلر در سال 1920 به  Kommandit-AG Schindler & Cie., Aufzüge- und Maschinenfabrik mit Giesserei تغییر پیدا می‌کند. سپس در سال 1925 به نام Kommanditaktiengesellschaft Schindler & Cie., Aufzüge und Maschinenfabrik می‌رسد و در انتها دوباره به سراغ نام شیندلر می‌رود.

شیندلر تولید‌کننده پله برقی

حضور شیندلر در آلمان باعث صادرات محصولات این کمپانی به کشورهای مختلف اروپایی شد. تا جایی که در سال 1936 شیندلر اولین پله برقی را تولید و نصب می‌کند و نام شیندلر در تمام دنیا بر سر زبان‌ها می‌افتد. یک سال پس از این اتفاق، و مرگ آلفرد شیندلر که در زمان ریاست آن کمپانی شیندلر به شهرت و آوازه‌ رسیده بود، مدیریت و ریاست کمپانی شیندلر به فرزند او به نام آلفرد اف شیندلر (Alfred F. Schindler) می‌رسد. در حال حاضر شرکت شیندلر را می‌توان یکی از برترین تولیدکنند‌ه‌های پله برقی در جهان دانست.

پله برقی شرکت شیندلر و تاریخچه تولید پله برقی در شیندلر

شهرت کمپانی آسانسور شیندلر

Schindler Waggon AG نیز یکی دیگر از زیرمجموعه‌های شیندلر است که در سال 1945 در پراتلن سوئیس تاسیس گردید. شیندلر که در آن زمان پیشرو در تکنولوژی‌های آسانسور و پله برقی بود بصورت مداوم از تکنولوژی و اختراع‌های خود رونمایی می‌کرد. یکی از این اختراع‌ها درایو  Directronic در سال 1952 بود. 3 سال پیش از آنکه کمپانی شیندلر امتیاز (Schweizerische Wagons- und Aufzügefabrik Schlieren (SWS را بدست آورد، دفتر اصلی شیندلر به ابیکون نقل مکان می‌کند. برای اختراعات بیشمار شیندلر پایانی دیده نمیشد. در سال 1965 درایو Dynatron توسط کمپانی شیندلر طراحی و تولید گردید. در نهایت در سال 1971 کمپانی شیندلر وارد بورس می‌شود و سهام Schindler Holding AG در بورس اوراق بهادر اصلی زوریخ وارد معامله می‌شود. کمپانی شیندلر با مشارکت Jardine Matheson & Co. Ltd یک سرمایه‌گذاری مشترک در هنگ کنگ انجام می‌دهد و وارد حوزه شرق خاورمیانه می‌شود. در همین راستا برای اولین بار جمهوری خلق چین با یک شرکت غربی به نام شیندلر وارد همکاری می‌شود و شرکت آسانسور شیندلر چین در پکن تاسیس می گردد. در مقاله بهترین برند آسانسور ایران بصورت کامل توضیح داده شده است که در سال 1974 نیز اولین کارخانه آسانسور ایران تحت نام شیندلر ایران، در خاک ایران ساخته و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

دوره‌ی جدید مدیریت در شرکت آسانسور شیندلر

در سال 1985 آلفرد ان شیندلر (Alfred N. Schindler)، لوک بونارد (Luc Bonnard) و دکتر اولی سیگ (Dr. Uli Sigg) به عنوان مدیران اجرایی کمپانی بزرگ شیندلر برگزیده شدند و مدیریت کمپانی به دست مدیران جدید با ایده‌های تازه‌تر افتاد. 5 سال بعد یعنی در سال 1990، شیندلر اولین سیستم صوتی تعیین مقصد آسانسور را به نام Miconic 10 طراحی و به بهره برداری رساند. در سال‌های بعد و در سال 1998 شیندلر از سهام‌داری کناره‌گیری می‌کند و در همان سال گروه Haushahn Group را که در اشتوتگارت آلمان فعالیت می‌کرد را خریداری می‌کند و تحت کنترل خود در می‌آورد. همچنین یک سال بعد 63.64% سهام شرکت بزرگ Elevadores Atlas S.A را در شهر سائوپائولوی برزیل خریداری می‌کند و مالکیت عمده آن را بدست می‌آورد. با این اقدام شیندلر تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین تامین کننده‌های قطعات و تجهیزات آسانسور و پله برقی در جنوب قاره‌ی امریکا می‌شود.

سیر تحول لوگوی شرکت آسانسور شیندلر

در سال 1910 اولین لوگو شرکت شیندلر طراحی شد. در این طراحی یک قطب‌نما در پایین آن قرار دارد که سال تاسیس شرکت قدیمی شیندلر را نشان می‌دهد. در طراحی‌های بعد و تغییر لوگو، ساختار اولیه لوگو یعنی وجود قطب‌نما و سال تاسیس شیندلر باقی ماند و تنها رنگ و نحوه‌ی طراحی آن دچار تغییر شد. با این حال لوگوی شیندلر یک برند بسیار معتبر در صنعت آسانسور است و در بین برترین برند‌های آسانسور می‌توان رتبه‌های ابتدایی را به کمپانی شیندلر اهدا کرد. بطور کلی لوگوی کمپانی شیندر در سال‌های 1925و 1974 دچار تغییرات کوچکی شد. اما در سال 1985 لوگوی شرکت بطور کلی تغییر کرد. در این طراحی میله‌های قرمز رنگ عمودی دیده می‌شود که بنابر گفته طراحان آن نمایانگر تحول عمودی در تجارت بوده است. اما در سال 2006 دوباره از لوگوی ابتدایی الهام گرفته شد و لوگوی امروزی شیندلر طراحی شد و تا به امروز نیز تمامی محصولات شیندلر را با این لوگو شناسایی می‌کنند.

سیر تحول لوگوی شرکت آسانسور شیندلر

‌کمپانی آسانسور شیندلر در قرن 21

فعالیت دیرینه‌ی شیندلر مبنی بر طراحی و تولید فناوری‌های جدید در صنعت آسانسور به قرن 21 نیز کشیده می‌شود. در سال 2003 شیندلر سیستمی برای کنترل ترافیک آسانسور و تکنولوژی کنترل آسانسور به نام SchindlerID طراحی و وارد صنعت آسانسور می‌کند. تنها 6 سال طول می‌کشد تا شیندلر سیستم مدیرت ترانزیت را به نام PORT Technology وارد بازار کند. در سال 2007 شیندلر به همراه رقبای خود یعنی اتیس و شرکت کونه و تیسکن کروپ از سوی اتحادیه اروپا با مبالغ بالایی جریمه شدند. دلایل این جریمه در قیمت‌گذاری‌ محصولات شرکت‌ها بود. شیندلر برای گسترش فعالیت خود در حوزه آسانسور و پله برقی، در سال 2014 کارخانه‌ی جدیدی را در چین و هند راه‌اندازی کرد. و در فهرست جدیدترین فناوری شیندلر می‌توان به سیستم نصب آسانسور توسط ربات‌های نصاب آسانسور اشاره کرد. در روند رو به رشد آسانسور و پیشرفت این صنعت، همواره شیندلر به عنوان یکی از پیشران در طراحی و ساخت تکنولوژی و تجهیزات جدید آسانسور بوده است و همچنان نیز با فناوری های خود افراد فعال در صنعت آسانسور را شوکه می‌کند. یکی از تازه‌ترین این فناوری‌ها و تکنولوژی‌ها که مربوط به کنترل و مدیریت آسانسور از راه دور است را می‌توانید در مقاله جدیدترین فناوری و تکنولوژی های صنعت آسانسور مطالعه کنید.

مقالات پیشنهادی کلمان:

مقالات مرتبط
    • کلمان

دیدگاه شما

ارسال دیدگاه

واتساپ
واتساپ
پاسخگوی سوالات شما هستیم